Försäkringsskada

Har du fått en skada på ditt fordon? Tveka inte att kontakta oss!
Kom och visa upp er skada eller mejla ett par övergripande bilder på er skada och lämna kontaktuppgifter, så kontaktar vi er angående reparationsmöjligheter.  

Adress: Industrivägen 5, 438 92 Härryda. E-post: info@xpressrepair.se

Vi jobbar med samtliga försäkringsbolag, detta gäller bil – husbil – husvagn – mc.
När du lämnar ditt fordon till oss görs en bedömning av skadan och en kalkyl skickas till försäkringsbolaget. Samtidigt som du visar skadan kommer vi överens om när du kan lämna den för reparationen.

Så här går det till när vi reparerar ert fordon

Vi kontrollerar skadan på ditt fordon och bokar tillsammans med dig in ett datum för att åtgärda skadan.

Därefter gör vi upp en kostnadskalkyl på reparationen.

När vi fått försäkringsbolagets godkännande beställes de delar som behövs.

När du lämnar bilen påbörjar vi reparationsarbetet.

Vi börjar med att demontera dom skadade delarna och kontrollera/jämföra mot dom nya, om något saknas eller är fel gör vi en kompletterande beställning.

Vi riktar och reparerar plåt och plastdetaljer beroende på var och hur skadan varit. Vi lägger stor vikt på att säkerheten aldrig ska minska efter vårt ingrepp på ert fordon. 

När alla plåtskador är riktade och eventuella plastreparationer är utförda går fordonet vidare för lackering, där maskering, och grundmålning sker för att slutligen topplackeras med miljövänliga                              vattenbaserade färger. Dom produkter vi använder uppfyller dagens hårda krav på minsta möjliga                            miljöpåverkan.

Innan fordonet slutmonteras görs en ordentlig avsyning av dom reparerade ytorna för att säkerställa kvalité och finish.

Efter lackering går fordonet tillbaka till skadereparatören för slutmontering av alla detaljer såsom strålkastare, stötfångare lister etc.

Slutligen gör vi vår egen kvalitetskontroll samt kontrollerar att allt blivit utfört enligt den specifikation vi fått godkänd av försäkringsbolaget.

Efter slutkontroll kontaktar vi dig för att meddela att fordonet är klar för avhämtning.